Hjemmeside af .kinth

 

   Kr.  

HJEMMELAVET HØNSESALAT M/BACON & TOAST

,-

HOMEMADE CHICKENSALAD WITH BACON AND TOAST
 

 

ROASTBEEF M/HJEMMERØRT REMOULADE, RISTET LØG OG PEBERROD

,-

ROASTBEEF WITH REMOULADE, FRIED ONIONS AND HORSERADISH
 

 

ROASTBEEF M/BLØDE LØG OG SPEJLÆG

,-

ROASTBEEF WITH FRIED ONIONS AND FRIED EGG
 

 

“DYRLÆGENS NATMAD” – LEVERPOSTEJ, SALTKØD, LØG & SKY

,-

”THE VET´S MIDNIGHT SNACK” – LIVERPASTE, SALTED MEAT, ONIONS AND ASPIC
 

 

MØRBRADBØF M/BLØDE LØG OG SURT              

,-

FRIED TENDERLOIN OF PORK WITH ONIONS AND CUCUMBERSALAD
 
PARISERBØF M/LØG, KAPERS, PICKLES, RØDBEDER. PEBERROD & ÆGGEBLOMME

,-

PARISIAN BEEFSTEAK WITH ONIONS, CAPERS, PICKLES, HORSERADISH AND YOLK OFF EGG

 

 
 LUN LEVERPOSTEJ
 WARM LIVER PATE WITH ROASTED MUSHROOMS AND BACON    ,-
 
 

 OST/CHEESE:
CAMEMBERT FRIT M/SOLBÆRSYLTETØJ    ,-
DEEP FRIED CAMEMBERT CHEESE WITH BLACKCURRENTJAM
 
 
GORGONZOLA M/LØG & ÆGGEBLOMME – PÅ RISTET RUGBRØD

,-

ITALIAN BLUE CHEESE SERVED WITH ONIONS AND YOLK OF  EGG
 
GAMMEL OST PÅ RUGBRØD MED FEDT, LØG & SKY

OLD CHEESE “THE DANISH WAY” WITH ONIONS AND ASPIC ON RYEBREAD

   ,-